Logo

Nieuwsbrief 11 maart 2020-1023

Inhoudsopgave


Muziek in groep 5
Kidsevent
Onderwijsvisie panelavond
Schoolfotograaf

Muziek in groep 5

Vorige week is groep 5 gestart met het muziekproject vanuit de harmonie Sint - Michaël van Sint-Michielsgestel. De kinderen worden door middel van dit project enthousiast gemaakt om een muziekinstrument te bespelen zodat er eventueel ook leerlingen doorstromen naar de muziekles bij de harmonie.
De kinderen hebben vooraf een keuze gemaakt uit de instrumenten: slagwerk, klarinet, bariton, trompet of trombone. Ze krijgen 6 weken lang 45 minuten les in het bespelen van 1 van genoemde instrumenten. Samen leren ze uiteindelijk een liedje wat ze tijdens de slotconcert op 9 april om 19.00 uur op school ten gehore gaan brengen.
De kinderen zijn enthousiast en zien iedere week uit naar de muziekles.

Kidsevent


Op zondag 5 april a.s is er weer een Kidsevent op het terrein van zwembad Zegenwerp. Alle basisschooljeugd uit de hele gemeente Sint Michielsgestel zijn hier van harte welkom. Ook deze editie wordt er een zeskamp georganiseerd van 11.00 tot 14.00 uur. De kinderen krijgen een prachtige flyer mee om thuis nog eens goed te lezen.  

Onderwijsvisie panelavond

Op dinsdag 3 maart hebben ouders, directeuren, kinderopvang en leerkrachten gezamenlijk gesproken over de onderwijsvisie voor de komende jaren. Dit allemaal om een nieuw strategisch beleidsplan te maken voor de 12 scholen van Cadans Primair dat de basis is voor de komende vier jaar. We houden u op de hoogte!

Schoolfotograaf

Donderdag 7 mei komt de schoolfotograaf.