Partou

Kinderopvang Partou verzorgt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij zijn gehuisvest in een prachtige, ruime locatie met groot buitenplein op de Sparrelaan 1a. Dagelijks staat er een actief en betrokken team van medewerkers klaar die er voor zorgen dat uw kind zich spelenderwijs en krachtig kan ontwikkelen.

Kinderen tussen de 0 en 4 jaar maken gebruik van de dagopvang “De Boefjes”. De boefjes bestaat uit 3 groepen waar we verticale opvang bieden. In verticale groepen zitten kinderen van verschillende leeftijden, die de hele opvangperiode dezelfde groep houden, met dezelfde pedagogisch medewerkers en vaak ook met broertjes en zusjes. De leeftijdsmix stimuleert de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden. Zo kunnen ze zich veilig aan elkaar hechten, net als in een gezinssituatie.Voor de oudste peuters is er een speciaal peuterplusprogramma met extra uitdaging, gericht op een soepele overstap naar de basisschool.

Kinderen van 4 tot 13 jaar maken gebruik van buitenschoolse opvang. Na school spelen met je vriendjes, met z’n allen naar het bos of even tot rust komen met een kop thee en elkaars verhalen. Op de BSO zorgen we dat er ruimte is voor elk kind om bij te komen van een drukke schooldag, een fijne middag te beleven en daar spelenderwijs heel veel van te leren.

Naar de site van kinderopvang Partou